Powered By Blogger

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΒΛΑΚΑΣ

Μέρες με λιγη δουλειά αυτές, και όπως συνήθως όταν έχεις χρόνο ειναι συγκεκριμένα τα πράγματα που θα κάνεις:

1. Μαλακίζεσαι στο Fb

2. Μαλακίζεσαι στο internet γενικα

3. Ακους μουσική

4. Τρως

Αποφάσισα να μην φάω, γιατί αν περάσεις τα τριάντα παχαίνεις ευκόλα και τα χάνεις δύσκολα. Αφού είχα μαλακιστει αρκετά στο fb τις προηγουμενες μέρες το έριξα στην αγαπημένη μου συνήθεια...Ακους ΜΟΥΣΙΚΗ.

Η μουσική όμως φέρνει σκέψεις, και οι σκέψεις αναζήτησεις και αναζητήσεις προβληματα! Γαμώτο πως τα καταφέρνω και ένα απλό ήσυχο πρωινό, γίνεται μεσα σε λίγη ώρα μια θύελλα γκρίνιας, μέσα στο μυαλό μου. Μεγαλώνω μάλλον!

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν κυρίως λόγω της ενασχόλησης μου με την μοτοσυκλέτα, μπλέχτηκα αρκετά με λέσχες μοτοσυκλετών και όπως αυτές μετουσιώθηκαν σε forums. Ευκολα θα μπορούσα να είχα κόψει την καλημέρα σε όλο τον κόσμο και κάθε μέρα να τσακωνόμουν με κάποιον. Το απέφυγα...Οχι γιατι είμαι ήρεμος ανθρωπος, απλα αν ειναι να τσακωθώ με κάποιον ας το κάνω face to face, να ρίξουμε και να φάμε και καμμιά ψιλη ρε αδερφέ.

Θυμάμαι πιτσιρικάς το ξύλο που παίζαμε με την παρέα στην πλατεία για το καλάθι που δεν μέτραγε ή για το φάουλ ή ακόμη καλύτερα γιατι τον ειχα σκοτώσει με το φυσοκαλαμο και τα μπιρμπιλόνια και αυτός ακόμη έπαιζε.

Τελοςπάντως άλλο θέμα αυτό για το πως διασκεδάζαμε εκείνα τα χρόνια και πως σήμερα. ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΝΙΑ!

Είναι κάποια άτομα που πρώτα τα ήξερα προσωπικά και μετά τα γνώρισα μέσω forum. Και δεν μπορω να καταλάβω ρε γαμώτο πως ένας άνθρωπος ευγενικός, έξυπνος, ευπαρουσίαστος, μπορει με ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη να γίνει τόσο πολυ μαλάκας!

Μπορώ να δώσω μια δικαιολόγια. Το internet χαζεύει (ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ), οπότε στο intenet γίνεται βλάκας. Και ο βλάκας έχει δύναμη. Αν προσπαθήσεις να τον πείσεις με λογικά επιχειρήματα δεν θα σε καταλάβει. Αν προσπαθήσεις να τον πείσεις με βλακεία ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...γιατι παίζει στην έδρα του.

Αλλη δικαιολογία που μπορώ να σκεφτώ, είναι η δύναμη της ανωνυμίας. Η ευκολία του να χαθείς μεσα στον ΟΧΛΟ...Πάλι στην βλακεία καταλήγω διότι ρε ΗΛΙΘΙΕ, σε ξερω προσωπικα, αρα θα σε αναγνωρίσω αναμεσα σε πολλούς.

Το τελικό μου συμπέρασμα είναι ένα. Περιστοιχίζομαι από βλάκες. Και επειδη λένε ότι είσαι ότι και οι φιλοι σου, τότε ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ μπορώ και εγώ να χαρακτηριστώ ΒΛΑΚΑΣ!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ !!!

Πρέπει να μάθω και να την διαχειρίζομαι.

2 σχόλια:

  1. Βλακα.....ακομα περιμενω τηλ.αν πιουμε εκεινο το καφε που λεγαμε στην Αριστοτελους!!!!!!!

    με αγαπη απο 1....βλαμμενο φιλο σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari na gnwriza k allous tetoius vlakes ............o an8rwpos pou vlepei ta pragmata opws einai k ta dexetai.... mono vlakas de mporei na xarakthristei...apla oloi sth zwh mas... pername k apo stigmes vlakeias......xreiazetai pou k pou na kanoume mia stash sthn odo ths vlakeia... gia na ektimame thn diaforetikothta mas.. ap tous allous an8rwpous... k na 3exwrizoume t atoma...pou einai san k emas...devil

    ΑπάντησηΔιαγραφή